Fodrászat – szolgáltatások

Revlon

Revlonissimo_poster

A Revlon Professional egyet jelent az elegancia és az innováció fogalmával, egy igazi világmárka mely az alkotó fodrászok és azok ügyfelei számára biztosít kiemelkedő minőségű termékeket és szolgáltatásokat. A Revlon Professional hosszú múltra visszatekintő útja Amerikából indult. Európában a márka forgalmazása és gyártása a spanyol fodrászipar atyjának tartott José Colomer által valósult meg. 1920-ban kezdődött, amikor Jose Colomer megalapította a professzionális üzletágat Barcelonában és Párizsban, illetve megnyitotta első szalonját. Új divatot és stílust teremtettek innovatív termékeiken keresztül, és erős nemzetközi jelenléttel, a The Colomer Group 2000-ben már az egyik legszilárdabb és legismertebb vezető vállalat lett a szakmai és fogyasztói szépségápolás terén szerte a világon. A Revlon Professional szalontermékeinek széles választéka világszerte több mint 100 ország fodrászainak bizalmát és tekintélyét nyerte már el.

Brasil Cacau Keratinos

brasil.cacau.stillabeauty

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos hajkiegyenesítő kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is.

Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen! Minden haj típushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt! 2-3 hónapig tart, majd igény szerint megismételhető! Kiegyenesítő hatása mellett, javítja a haj szerkezetét, minőségét! A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában. Legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte!

Hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd védőréteget képez a hajszálon, és megóvja a további sérülésektől. A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől.

Kinek ajánlott? Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk. A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

Bátran használhatjuk minden típusú hajon a szalonban, és minden eddiginél tartósabb, látványosabb hatást érünk el vele! A hajkiegyenesítés ugyanolyan rutin műveletté válik ezen termékekkel, mint a hajfestés. Egy új szabadalomnak köszönhetően nem tartalmaz formaldehidet, a hajat nem folyósítja meg a kezelés alatt, ezáltal a különféle fésülő és egyéb műveleteket nyugodtan alkalmazhatjuk, nem kell félni, hogy a haj letörik vagy bármilyen károsodás éri! A termékcsalád minden eleme könnyen beépülő keratint tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj állaga jobb lesz, mint a kezelés előtt, a haj puha, sima lesz.

ELŐNYÖK

  • Sima, puha és fényes haj
  • Hidratált és egyenes haj három vagy akár négy hónapon át

Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtjeid ellen.

3-4 HÓNAPIG TART, MAJD IGÉNY SZERINT MEGISMÉTELHETŐ. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajad szerkezetét, minőségét. Legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte. A keratin behatol a hajadba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget hoz létre a hajszálaidon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeteden sima, selymes, fényes eredményt érünk el. A keratin helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajtad. A kezelést folyékony keratin formában visszük fel, amely behatol a hajad belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen

Nem sérti meg a hajszerkezetet, és nem tartalmaz az emberekre nézve káros anyagokat.

Pótolja a haj elveszett keratinját, és bármilyen típusú hajon alkalmazható.

Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj.