Kozmetika – szolgáltatások

BIO+ arc és testkezelés

Ideális bármilyen bőrtípusra, a nagyon száraztól az érzékeny bőrökre is! Hidratáló,újra strukturálja a bőrszövetet, tápláló, nyugtató, kisimítja és megújítja a bőrt. Bőrtömörítő, lifting és simító hatású, amitől a bőr élettel teli és ragyogó lesz.
 
Kezelést arcra és dekoltázsra is és testkezelésre is ajánlom!
 
A BIO+ IDENTITÁS

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül:

BIO+ termékcsalád COSMOS ORGANIC és VEGAN minősítésekkel rendelkezik.
Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016/12/31-től minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni, nem pedig az egyes nemzeti szervezeteknél.

MIT JELENT A COSMOS ORGANIC? A Standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatósági elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználásának, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.

A Bio+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét; különös figyelmet fordítva nem csak a nem állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

FORMULA

A termékcsalád maximális hatékonyságotgarantál az utolsó generációs formulának köszönhetően.

A Bio+ is, mint minden Vagheggi termékcsalád 100% Made in Italy.

Bio+ nem csak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotva, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a „fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.

A Bio+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.

A termékcsaládnál tesztelték a bőr tűrőképességét és a funkcionális hatékonyságot.

A lényeg a részletekben rejlik:

csomagolásnál az volt a célunk, hogy figyelembe vegyük felhasználók esztétikai igényeit, de ugyanakkor a Bio Vagheggi filozófiát is:

“Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.

Nem használtunk festéket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát / címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez.

A tégely és üvegcsék „ultrakönnyű” üvegbőlkészültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és könnyen újrahasznosíthatók; a tubusok bioműanyagból, növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését, “I’m green”tanúsítvánnyal rendelkeznek.

White Moon halványító kezelés

A bőrön megjelenő foltokat, szürkeséget, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások provokálhatják. A szennyezett levegő, szmog, stressz szabad gyökök képződését indíthatja el a bőrben, ami oxidálja a bőrfelszínt. A helytelen, túlzott napozás is okozója lehet a foltok megjelenésének. A hormonális egyensúly megbomlása, terhesség szintén okozhat hasonló bőrtüneteket. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.Amikor a bőr elveszti fényességét, üdeségét, fáradt, fakó színt kap, foltok jelennek meg rajta, a WHITE MOON termékek kiváló segítséget nyújtanak. Minden évszakban alkalmazható és minden a problémával érintett korosztály számára alkalmazható kezelés.

 • egységes bőrszín
 • a bőrfelszín simává, ragyogóvá változik
 • mélytisztító hatás
 • szabályozza a melanin képződését
 • védi a bőrt a környezeti szennyeződésektől
  javítja a keringést, táplálja a bőrt
 • egy energia koncentrátum, öregedés gátló hatással
 • megelőzi a bőröregedéssel kialakuló foltokat, a bőrön, nyakon, dekoltázson és a kézfejen

Vagheggi Phitocosmetici

A VAGHEGGI Phytocosmetici egy 1975-ben alapított olasz kozmetikai cég, közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedien fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi- lelki közérzetéhez. A termékek előállításához kiváló és ellenőrzött növényi hatóanyagokat alkalmaz. Magas minőségű professzionális és otthoni bőrápoló termékeket gyárt, nagyon szép termékkínálattal. 100% -ban olasz termékek, parabén és paraffin mentesek, természetes bőrbarát kozmetikumok.

75.15 Ametist és Anti Aging bőrfiatalító kezelés

75.15-Anti-Age_StillaBeauty

75.15 a legmagasabb innovációs vonal, mely ötvözi az olasz professzionális kozmetikumot a leghatékonyabb formulákkal és az utolsó generációs hatóanyagokkal. Hatóanyag szinergia, melyek között a legértékesebb a Pisztácia gyantakristályának kivonata, ami a fiatalság proteinjére hat kivételes eredménnyel.

Kezelés hatásai a bőrre:

 • ránctalanító
 • bőrtömörítő
 • lifting hatású
 • telt hatás
 • újra aktivizálja a bőr működését
 • hozzájárul a fiatalság proteinjének aktiválásához
 • újra indítja a kollagén szintézist
 • javítja a bőr kontúrját
 • regenerálja és javítja a bőr textúráját

75.15-Anti-Age-Termékcsalad_StillaBeauty

75.15 Zselé maszk ultrahanggal

75.15-Anti-Age-Termékcsalad-1

 Tengeri por, ami vízzel érintkezve egy zselé maszkot hoz létre.

Könnyű textúra, frissítő és nyugtató hatással, kiemelten ajánlott a szemek környékére, de alkalmazható az egész arcon, nyakon és dekoltázson anti aging hatással.

Delay Infinity Bőröregedés gátló kezelés

Innovatív hatóanyagainak köszönhetően mélyen táplálja és regenerálja a bőrt, azonnali lifting hatást eredményez. Gazdag lila rizs kivonatban és hialuronsavban, illetve a krókusz virág kivonat koncentrátumban, ami a fiatalság szimbóluma. A kezelés letisztításból, masszázsból, maszkból és szérum bemasszírozásából áll. (60 perc)

 

Prima bőrmegújító hámlasztó kezeléss gátló kezelés

 

Minden bőrtípusra ajánlott, a fiatal tisztátalan bőrtől az érett bőrig. Javítja a bőr rugalmasságát, megelőzi a bőr öregedését, megkönnyíti minden egyéb aktív hatóanyag felszívódását, fokozza más kezelések hatékonyságát.

Hidratálja, simítja a bőrt, elősegíti a bőr regenerálódását. A kezelés letisztításból, hámlasztó zselé felhelyezéséből és egy nyugtató maszkból áll. (40 perc)

Primissima-Professzionális bőrmegújító és hámlasztó arckezelés

A Primissima termékcsalád, tökéletes arcbőrrel ajándékoz meg: elhalványítja a foltokat, kisimítja a ráncokat, megújítja a bőrt, sima, feszes és ragyogó bőrképet alakít ki. Köszönhetően az innovatív CFWS szisztémának, “continuos flow wetting system” 7 sav molekula és retinol,ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban,minden bőrtipusra alkalmazva.
Az eljárás során a felhám keratinocitái felduzzadnak,telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal,köszönhetően a fokozatos és folyamatos felszívódásnak,így sokkal befogadóképesebbek a savas molekulákra.
A felhasznált molekulák kiválasztása csak az első lépés,az igazi hatásfok a hatóanyagok párosításában van és a bőrbe való felszívódási képességükben.
A Primissima termékcsaládban a hatékony CFWS szisztéma lett alkalmazva,ami elősegíti a bőrrétegek nedvesítését egy folyamatos és fokozódó hatással és intenzív hámlasztó hatást fejt ki a maximális biztonságban.
Különböző bőrigényekre ad választ a kezelés,az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig,a súlyos bőrproblémáktól a kevésbé látható problémákik.Minden bőrnek szüksége van időszakosan hámlasztásra,hogy harmonizáljuk a bőrmegújulás folyamatát,hogy növekedjen a bőr befogadóképessége a további kezelésekre.
Hatóanyagok: almasav, glükonolakton, glikolsav, tejsav, citromsav, mandulasav, pirrolidonsav, karbonsav, retinol, kókusz olaj, karitè vaj, hialuron sav, béta-glukán, E- vitamin, Maracuja mag kivonat.

FUOCO termékcsalád

en-pefil_fuego-tierra

Ennek az innovatív testápoló termékcsaládnak az a célja, hogy új megközelítésből vegye fel a küzdelmet a narancsbőrrel és a zsírpárnákkal. Az eredmény egy erős termékcsalád, amely képes aktiválni a szöveteket és már négy kezelés alatt meghozza az első eredményeket, mert egyidejűleg veszi fel a harcot a bőr öregedésével és a narancsbőr, a helyenként kialakult zsírpárnák és a tónushiány kialakulásáért felelős tényezők problémakörével.

Célja, hogy csökkentse a cellulit és elhízás okozta szépséghibákat egy új innovatív testkezelő termékcsaláddal. Már 4 kezelés is látható eredményt nyújt, képes a bőrszövetet aktiválni, és a cellulit és zsírlerakódások csökkentése mellett a bőr rugalmasságát növeli.

Mezoterápiás kezelés

 

Egyéni eltérések mindig lehetnek, mert minden arcberendezés más, minden bőr genetikai adottságai különböznek, mégis… a mezoterápiás kezelésnek azért megvannak a maguk főbb hatásai és eredményei. A mezoterápiás kezelésektől sokkal többet várunk el, nem véletlenül. Ez egy innovációnak számító eljárás, a hosszú évek masszázs, ultrahang és tisztító kezelésekre épülő kozmetikai gyakorlata után. Egy olyan eljárás mely középutat jelent a kozmetikai alapkezelések és a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségek között.

A HATÉKONY mezoterápia mindenképp többet nyújt, de csak akkor, ha megfelelő eszközöket használnak a szakemberek, mert a legtöbb esetben – sajnos még mindig – a mezoterápia kamu szolgáltatás.

Mi a hatékony mezoterápiás kezelés eszköztára:

 • egy olyan készülék, amelyik képes garantáltan mélyre vinni a hatóanyagokat
 • egy olyan eljárás mely garantáltan elindítja a kollagén indukciót, és hosszú távon fenn is tartja azt. A kollagén indukció ilyen fokú stimulációjára bizonyos lézerek és azon kívül, a fájdalmasabb kategóriába sorolható mély tűszúrások, illetve egyes orvosi eljárások alkalmasak.
 • egy olyan termékskála, melynél az, hogy orvosi tisztaságú, az alap kritériumnak számít. E mellett vegyszermentes kell hogy legyen, és az egyébként is erőteljes összetevőket, nagyon magas koncentrációban kell hogy tartalmazza.

Ha mindhárom eszköz rendelkezésre áll csak akkor lehetünk biztosak benne, hogy a mezoterápiás kezelés nagy valószínűséggel nem csak pár napig lesz látványos, hanem hosszú távon is. A bőr öregedési folyamatnak gyorsasága szempontjából se mindegy, hogy ez a három feltétel megvan-e, hiszen egy igazán hatékony mezoterápiás kezelés garantáltan lassítja az öregedési folyamatokat, és pár év távlatából, olyan érzést kellene keltsen mintha egy kicsit megállt volna az idő.

Mit kell érezni és látni egy hatékony mezoterápiás kezelés kapcsán:

 • kezelést követően – már első alkalommal is – kb. egy órán keresztül érezni kell, hogy a bőr zsibog, a hatóanyagok dolgoznak
 • a kezelést követően pár órával az eredmény fokozódik, az arc kezd kisimulni, a ráncok kezdenek halványabban látszani, és akár még most is erőteljesen „töltött”-nek érezhetjük a bőrünket.
 • a kezelés hatásának nem szabad egy-két nap alatt elmúlnia. Egy hatékony mezoterápiás kezelés nem pár napot tart. Egy kúrának pedig hosszútávon meghatározó hatása van.
 • a kezelés után a tekintet nyitottabb az arc kontúr élesebbé válik, a bőr teljes megjelenése fiatalosabb, üdébb kinézetet kap.
 • a bőr tömörödik, így tapintásra is érezhető a változás

PEEL & GO azonnali feszesítő és bőrmegújító kezelés

PEEL & GO – Azonnali feszesítő és bőrmegújító bomba a Mesoticatól!
**************
45 perces Mesotica “kóstoló”, mely akár egy ebédszünetbe is belefér! A 35+ bőrök extra gyors bőrmegújító, feszesítő és bőrfeltöltő programja.
Amit a program tartalmaz:
****************************
– 2 rétegű anti-aging bőrmegújító peeling
– Azonnali feszesítő hatású intelligens peptidek a Mesoticatól
– Szemkörnyék feszesítés
– Ceramidos bőrfeltöltés
– Mélyrétegű hidratálás
Kezelés ára: 11.000 Ft

Hajszálér erősítő kúra

HAJSZÁLÉR ERŐSÍTŐ kúra a Mesoticától!
*************************************************
UV-barát, anti-aging hatású, bőrmegújító és hajszálér erősítő savkomplexum (laktobionikus sav, mandula sav és fitinsav) és speciális couperosa peptidek az első speciális couperosa mezo programban!
Ultra kismolekulájú hialuronsavas mélyhidratálás, hajszálér erősítő aminosavak és immunerősítő organikus szilícium segítségével 4-6 alkalom után látványosan javul az érzékeny, pirosodásra hajlamos bőr képe!
Kezelés ára: 9.400 Ft

Heg kezelés

Mesotica peptidekkel,őszi téli időszakban ajánlott kúraszerűen összekötve mikrodermabrázióval vagy savas kezeléssel!

Valóban látványos!

Kezelés ára: 9.400 Ft

Mikrodermabrázió

mikrodermarazio

A mikrodermabráziós kezelés eltávolítja az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.Ez azt jelenti, hogy frissebbnek és egészségesebbnek tűnik a bőr, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek.

Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják. A mikrodermabrázió ennek a megvastagodott, elhalt hámrétegnek a precíz lecsiszolásával segíti a bőrt, a normális vastagságú védőréteg kialakításában, így bőrünk látványosan megfiatalodik.

A mikrodermabrázió tehát önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés. Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a kozmetikai kezelések (tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), iontoforézis, sonoforézis, ultrahang,, stb.) hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk. A mikrodermabrázió terjedése megállíthatatlan, és minden kozmetikai kezelés előtt célszerű, vagy inkább szükséges.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

 • Akne
 • Aknés sebhelyek
 • Öregedési foltok
 • Bőrmegnyúlás jelei
 • Finom vonalak és ráncok
 • Nap által károsított bőr
 • Egyenetlen bőr textúra
 • Durva bőr textúra
 • Bőr pórusok méretének minimalizálása
 • Bőr tónusának megfiatalítása

TANITY UV mentes barnulás

Tudtad, hogy a nap nélküli barnulásnak van egy biztonságos és természetes módja?

Az UV mentes barnítás során egy speciális cukor származék, a DHA (Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos.

Akár már holnapra szeretnél bronzbarna bőrszínt?
Az UV mentes barnítással ez lehetséges!

A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság 8 óra elteltével állandósodik.

Mi az a DHA?

A DHA-t aktív összetevőként először cukorbetegek kísérleti kezelései során alkalmazták. 1957-ben egy gyermekkórházban véletlenül fedezték fel a DHA barnító tulajdonságait. Ezt követően számos kísérletezés és fejlesztés után nyerte el a mai formáját, amit napjainkban is UV-mentes barnításra használunk.

MI A TANITY?

Egy egészséges és azonnali módja a nyári barnaságot idéző gyönyörű és természetes barna bőrnek.

Mi is ez?

Egy szakember által végzett igen gyors (kb. 10 perces) természetes barnító eljárás. A Norvell cég termékpalettáján mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez és szépségéhez megfelelő barnasági fokozatot. Lehetsz az „egyenes a tengerpartról érkezett” Venetian barna, vagy akár a testépítők és versenytáncosok által preferált Black OUT barna.

Miért egészséges?

Egyrészt, mert a barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumaink mind:

 • parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket),
 • csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe – a PVC csomagolásból származó ftalátok)
 • gluténmentesek,
 • és állatokon nem tesztelt termékek.

Másrészt, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrödet, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőröd felső hámrétegében található aminosavakkal és így alakul ki a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyjuk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.

A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos, mert a bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.

Az oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr.  Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Kinek ajánljuk?

 • Akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás.
 • Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen bőrbetegségük van.
 • Akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.)
 • Akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.)
Ötletek és tippek

Az UV-mentes barnítás napján ügyelj arra, hogy ne legyen kiszáradva a bőröd és fújás előtt használj olyan bőrradírt, amelyet kifejezetten UV-mentes barnításhoz fejlesztettek ki (Norvell bőrradírok).

A fújás előtt nagyon lényeges a bőr pH értékének a beállítása. A szalonokban az oldat felvitele előtt egy ph beállító folyadékot visznek fel a bőrödre.

Az oldataink nagy részének hatóideje 8 óra, kivételt képez a ONE oldatunk melyet maximum 4 óra elteltével le lehet mosni a bőrről. Ezt az időt nem érdemes kitolni hiszen oldataink ennyi idő alatt kifejtik hatásukat.

Amikor már kialakult a barnaságod, olyan tusfürdőt használj, amit kifejezetten UV mentes barnításhoz fejlesztettek ki, (Norvell tusfürdők) mert ez megakadályozza a gyors kopást és folyamatosan szinten tartja a bőröd pH értékét.

Amennyiben UV-mentesen barnulsz, minden fürdés után hidratáld a bőrödet, ami kompenzálja a DHA szárító hatását.

Természetesen az sem mindegy, milyen oldattal barnulsz. A Norvell oldatokban 100% tisztaságú DHA található, amit a Merck-től – a világ legnagyobb gyógyszergyárától – vesz a Norvell. (Sajnos léteznek olyan oldatok is, amiben szintetikusan előállított összetevők vannak.) Keresd a Tanity szalonokat, mert a Norvell oldataiban (Amber Sun-Original, Organic Sun, ONE HOUR, Black Out, Venetian Család) nem fogsz csalódni!

Barnítás ELŐTT:

 • Ne használj testápolót!
 • Ne használj hidratáló krémet!
 • Ne használj parfümöt!
 • Ne sminkeld magad!
 • Ne használj dezodort!

Bőrradírozz, azaz alaposan távolítsd el, radírozd le az egész testedről a száraz, elhalt hámréteget. Ehhez használj bőrradírt A még tökéletesebb eredmény elérése érdekében használd a Renewing Sunless Exfoliator Testradírtermékünket, amely helyreállítja a bőr pH értékét, kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget és megfelelő hidratáltságot biztosít a bőr számára. Egyéb bőrradírokkal nem helyettesíthető termék, mivel azok kiszáríthatják, vagy túl olajossá tehetik a bőrt, ami meggátolja a barnító oldat egyenletes felszívódását. Az élénkítő, mikroszemcsés összetételű bőrradírunk napi használatra is kitűnően alkalmas. Gyengéden tisztítja és előkészíti a bőrt a barnulásra. A hibátlan szín elérése érdekében kiegyenlíti a színtónust és a bőrstruktúrát. Minden bőrtípusra alkalmas, gyengéden bánik a legérzékenyebb bőrrel is.

Barnítás ALATT:

Érkezz sötétebb színű, bő szabású ruhában, mert a szűk pl. farmer ledörzsölheti frissen felvitt bronzosítót. A sötétebb színű ruhát, pedig azért javasoljuk, hogy ha esetleg hamarabb öltöznél fel, mint ahogy a felvitt bronzosító megszáradna, akkor ne hagyjon nyomot a ruhádon.

Hozz magaddal sötét színű bikinit, vagy alsóneműt. A barnító fújáskor Te választhatod meg, hogy bikiniben, bugyiban vagy akár meztelenül fújjanak le .A szalonokban eldobható tangát biztosítanak.

A helyszínen biztosítunk Norvell Barrier krémet, melyet a tenyérre ,körmökre viszünk fel,hogy azok ne barnuljanak be a barnítás során.

Barnítás UTÁN:

Száradás: a barnítás után várj türelmesen pár percet, hogy a barnító folyadék tökéletesen megszáradjon a bőrödön.

Ne izzadj: a száradás után – főleg nyáron – törekedj arra, hogy a lehető legkevesebbet izzadj. Ezért ilyenkor a legjobb, ha sikerül a lehető legtöbb időt légkondicionált helyiségben töltened.

Tisztálkodás: az azonnali bőrszín megőrzése és a csíkosság elkerülése érdekében a barnító kezelést követő 16 órában kizárólag tiszta vízzel tisztálkodj. Kézmosáskor is csak a tenyeredet érje szappan.

A barnítást követően legalább 8 óráig ne menj uszodába vagy egyéb spa jellegű tevékenységet ne végezz.

FONTOS!

 • Amennyiben  Amber Sun, vagy Organic Sun barnító oldattal barnultál, akkor a barnítás után 8 órán keresztül kerüld a bőr bő vízzel történő érintkezését.
 • Norvell ONE oldat használata esetén a barnulási idő gyorsabb, ezzel az oldattal óránként egyre barnább eredményt érhetsz el. A folyamat maximum 4 órán keresztül tart.

Az első zuhanyzáskor  ne lepődj meg, mert az azonnali hatást nyújtó kozmetikai bronzosítót lemosod a bőrödről , ami alatt már láthatóvá válik a gyönyörű barna bőr. Az első zuhanyzáskor lehetőség szerint ne használj szappant, tusfürdőt (kivéve intim helyeken) csak sima vízzel tisztálkodj.

A kezelés utáni második zuhanyzáskor már használhatsz tusfürdőt. Használd a pH Balancing Shower Clensert termékünket, amellyel megfelelő hidratáló és bőrtápláló hatású, emellett megőrzi a bőr ideális pH szintjét. A megfelelő tisztálkodás mellett, használatával a bőr egyenletesen fog kopni.

Hidratálás: a kezelést követő napokban a zuhanyzás után lehetőség szerint mindig használd a Sunless Extending Prolong Színmegörző Testápolónkat. A bőr alsóbb rétegeiben mélyen megköti a nedvességet, így sejtszinten védi meg a bőrt a kiszáradástól. A bőr egész nap ideálisan hidratált lesz, így színe üdévé és hosszantartóvá válik, továbbá a benne található DHA meghosszabbítja az UV-mentes barnaságot.

IP villanófényes szőrtelenítés

perillisz-intim Az IPL végre tényleg megoldást nyújt ahhoz, hogy a szőrszálainktól hosszú időre megszabaduljunk!

Az IPL szőrtelenítési technika során alkalmazott villanófény elnyelődik a szőrszálak festékanyagában, a melaninban, lejut a szőrtüszőbe, ahol hőhatást fejt ki, minek következtében a növekedési fázisban lévő szőrtüszők sorvadni kezdenek. Hatására a szőrszál növekedése gátlódik, növési fázisának ideje megnyúlik és a korábbiaknál csak jóval később fog újranőni. Megváltozik a szálak minősége is, a korábbi sötét, erős szálak gyengébbek, színtelenebbek lesznek

Alkalmazható: gyakorlatilag bármely problémás területen (pl. hónalj, bikinivonal, fazon, arc, kar, láb, amennyiben a szőrszálak színe megfelelően sötét!)

A kezelés csak a növekedési fázis elején járó szőrszálakra van hatással, az un. nyugalmi fázisban lévőkre és a már kifejlettekre nem, így a kezdeti időszakban a kezelést célszerű kb. 6 hetente megismételni. Ez már garantálja, hogy a tüszőben lévő összes szőrtermelő sejt elpusztul, bár ezt számos egyedi tényező befolyásolhatja!

Body_stillabeauty

Amire az IPL szőrtelenítést követően ügyelnie kell:

 • A kezelés előtti hetekben ne gyantáztasson
 • Ne tegye ki a bőrét közvetlen fénysugárzásnak: napozás, szolárium, stb. és lehetőleg ne használjon a kezelt részen önbarnító készítményeket!
 • A két kezelés között ne epiláltasson, gyantáztasson, csak borotválja a kezelt részt!
 • Ne használjon allergiára hajlamosító illatosított terméket a következő 2 napban
 • Napfényes időszakban 2 hétig használjon magasabb fényvédő krémet
 • 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vagy írásos engedéllyel vehetnek részt a kezelésen!

Az IPL-technológia nagy előnye, hogy a fényimpulzus hullámhosszának változtatásával nem csak szőrtelenítésre, hanem egyéb esztétikai kezelésekre is alkalmazni tudjuk. Ugyanezen gép segítségével.

 • fiatalíthatjuk és ránctalaníthatjuk az arcbőrt
 • kezelhetjük a pigmentált bőrterületeket, az aknés vagy rosaceás bőrt
 • a kisebb értágulatokat (orron, mellkason vagy arcon) össze tudjuk húzni, ezáltal csökkenteni lehet a seprűvénás, és a kipirosodott területet.

Kontraindikációk: cukorbetegség, keringési zavarok, szívelégtelenség, magas vérnyomás, bőrbetegség (nyílt sebek, keloidos, hegdaganatos gyógyulás és behúzódó sebek is) melanoma, daganatos elváltozások, epilepszia, autoimmun betegség, terhesség, retina betegség, lázas állapot, gyógyszerérzékenység és fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl. retinoidok, béta-blokkolók, barbiturátok), az elmúlt 6 hónapban Accutane-t szedő paciensek

PhotonJet

photonjet-ipl_stillabeauty1

PhotonJet egy III. generációs IPL berendezés, amely a szelektív foto-thermolízis elvén működik. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában (vagy egyéb más energia elnyelő un. kromofórban pl. pigment foltok, seprűerek oxi-hemoglobinja stb.) történő elnyelődése során a fényenergia hőenergiává alakul át felhevítve és semlegesítve a szőrszálat illetve a beállításoktól függő más egyéb célstruktúrát. Természetesen eközben a bőr nem károsodhat.

Megnövelt teljesítmény (50 J/cm2), fokozott eredményesség és a bőr megóvását szolgáló új fejlesztések jellemzik. Ez az oka annak, hogy például a világos szőrzet (melyben kevés az energiát elnyelő melanin) eltávolítása esetén is jó eredménnyel alkalmazható.

A kellemes kezelésérzetről és a bőr megkíméléséről a progresszív felülethűtésű kezelőfej (jóval 0 Celsius alá hűl) és a multi-impulzus üzemmód gondoskodnak. A két különálló kezelőfejben lévő kék-zafír fényspektrum szűrők állítják elő a különböző kezelésekhez szükséges ideális hullámhossz tartományt. Az egyik kezelőfej a szőrtelenítő kezeléseket, a másik a bőresztétikai kezeléseket szolgálja.

Sminktetoválás

sminktetovalas

A kozmetikus akkor alkot tökéleteset, ha nem hagy örökérvényű, maradandó jelet a vendégen. A sminktetoválás azt a módszer, ami képes viszonylag hosszabb távra, akár 3-5 évre megmaradni, és folyamatosan elhalványodni.

Lényege, hogy a festékszemcsék, egy a gépbe épített automatika segítségével, pontosan a bőr hámrétegének a bazális rétegébe kerülnek, így a sejtek folyamatos osztódása révén, (melyek 25-30 naponként cserélődnek) a pigment is lassan “elkopik”, elhalványodik.

A tetoválásnak e módszere óriási előrelépést eredményez a sminktetoválás piacán. Egyedülálló automatikája révén érzékeli a bőrnek a tűre gyakorolt ellenállását, így képes arra, hogy a pigment szemcséket pontosan ugyanabba a bőrrétegbe helyezze el. Ilyen módon teljes nyugalommal vethetjük alá magunkat a szemöldök, szem, és ajak tetoválásának. Ezáltal kihangsúlyozva arcunk szép vonalait, és palástolva esetleges hiányosságait.

4D szempilla hosszabítás

lash_perfect_featured_image

Könnyű, súlytalan, vízálló, természetes hatású! Mindennapokra, különleges alkalmakra, fellépésre különböző színekben pompázó SWAROVSKI kristály lehetőséget ad, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk!

4D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el, de kívánságodra extrém, színpadi hatás is létrehozható. A szempillák rendkívül széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő pillákat.

A szemet és a pillákat olaj és alkoholmentes sminklemosóval megtisztítjuk majd zsírtalanítjuk, az erre a célra kifejlesztett zsírtalanító párnákkal. Következő lépésben felhelyezzük a Q10-et tartalmazó szem nyugtató zselépadot, majd leragasztjuk az alsó szempillákat. Ezt követően felhelyezzük a pillákat szálanként mind a két szemre. A felhelyezendő pillák számát a vendég pillái határozzák meg. A hosszabbítási művelet befejeztével pár perc kötési idő kivárása után lefixáljuk. Szempilla göndörítővel beállítjuk a kívánt ívet, majd eltávolítjuk a ragasztást és a zselés lapot. A pillák anyaga szintetikus allergiamentes. Az alapanyagok gyártási helye USA.

A 4D műszempilla előnyei:

 • gyönyörű, dús szempilla akár 2-3 hónapon át!
 • természetes hatású, mint a valódi szempilla
 • ragasztása egyszerű és kényelmes
 • víz-, könny- és izzadtságálló
 • nem károsítja a saját szempillákat
 • kényelmes használni
 • különböző hosszúságban és vastagságban kapható
 • díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal

A felhelyezés megközelítőleg 45-60 percet vesz igénybe.

Ultrahangos arcezelés

ultrahangos_arckezeles

Az ultrahang készülék egy olyan speciális kezelőgép, amelyben a kezelőfejen egyidejűleg fellépő két reakció, a hő- és mikro-masszázs javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. Az ultrahangot ötven éve használják eredményesen, különböző terápiás célokra. Alkalmazhatjuk arckezeléseknél, illetve testkezelések alkalmával.

Arckezelésnél: A hatásmechanizmusának köszönhetően, a hatóanyag csatornák kapacitásának növelésével a mikro cirkuláció növekszik. Erőteljes táplálást, rugalmasabb hatást, feszesítést érhetünk el. A mélyebb mimikai ráncok kisimítására alkalmazhatjuk. Használatával mikro-masszázst is végezhetünk. Időtartama: 15 perc

Iontoforózis: Az arc, a nyak és a dekoltázs ránctalanításához különféle vizes bázisú krémeket viszünk fel a bőrre, amit iontóforézissel juttatunk el a mélyebb rétegekbe. Az enyhe csipkedő érzéssel járó kezelés során élénkül a vérkeringés, kitágulnak a hajszálerek, ami tovább segíti a hatóanyagok felszívódását, a sejt oxidációt, s mindeközben még a mimikai izmokat is tornáztatja, ami még jobban feszesíti a bőrt. A gyakorlatban azonban találkoztak néhány olyan kellemetlen mellékhatással, amit ki kellett küszöbölni.