Műkörömépítés – szolgáltatások

Indogo nails

Új professzionális anyag! Orosz gépi manikűr

Indigo Gel Polish-Műköröm minőségű géllakkozás.

Lehetővé teszi az elvékonyodott,betegségből adódóan tapadási problémákkal küzdő  körmökre is a 4 hétig tartó géllakkot!!

Négy különböző alap áll rendelkezésre a csodás körmökhöz:

1.Megerősíti a természetes körmöt, és lehetővé teszi, hogy a tartás nélküli, vékony körömlemezű vendégednek is akár 4-5 hétig tökéletesen megmaradjon a gél lakkja!

2.Legjobb választás akik sajnos betegségekből adódó tapadási problémával küzdenek, (pajzsmirigy problémák, antibiotikumos kezelés, gyulladás, izzadós kéz)

3.Elsősorban normál állapotú,körmökhöz. Akinek ilyen van az nagyon szerencsés

4.Megrepedt körmök esetére, extra igénybevételekhez. Mindazon túl, hogy megerősíti a természetes körömlemezt, esztétikai korrigálásra, és akár a köröm minimális meghosszabbítására is alkalmazható.

CND Shellac

cnd

Világszinvonalú CND Shellac gyönyörű,gazdag, luxus szinvilágával , rugalmas marad, lepattogás és karcmentes!

Több mint 14 napos tartósság, szemet gyönyörködtetően magas fényű színek, azonnali száradás, 5 perces eltávolíthatóság, mindez a köröm egészségnek 100%-os megőrzése mellett – jellemzően ezt az öt nyomós érvet hozzák fel a CND professzionális körömápoló családjának használói. A termékcsalád globális sikere ugyancsak egyértelműen mutatja, hogy a CND SHELLAC igazi körömbarát megoldás az egészségtudatos, ám a körmeik szépségét is kiemelkedően fontosnak tartó emberek számára.

  • Több mint 14 napos tartósság
  • 93 szín
  • Tükörfényes felület
  • Azonnali száradás
  • 5 perces leoldás
  • Mindezt reszelés és csiszolás nélkül